Allan

Malgrat que els malvats de les aventures de Tintín amb més renom són en Rastapopoulos o en Müller, aquests poques vegades s'embruten les mans en tràfics, segrests, i altres maquinacions, sempre hi ha algú que se'n fa càrrec. L'Allan, de cognom Thompson, és el sicari per excel·lència de la serie Tintín, primer de forma independent i després sota les ordres del malvat Rastapopoulos, aquest mariner, contramestre del Capità Haddock al Karaboudjan, no farà més que formar part dels negocis més bruts del seu patró, però en Tintín i els seus amics no li permetran.
Un cop aliat amb en Rastapopoulos, l'Allan participarà en els seus plans, narrats a Stoc de coc i Vol 714 a Sidney, sent el gos fidel del malvat Marquès de Gorgonzola.


Una de les curiositats del personatge és que oficialment la seva primera aparició és a Els cigars del faraó, però en realitat apareix per primer cop a El cranc de les pinces d'or. L'explicació d'aquest fet resideix en què en la versió original en blanc i negre de Els cigars del faraó l'Allan no hi apareixia, però quan es van renovar els primers àlbums, Hergé va decidir fer aparèixer l'Allan, un personatge creat per ser el malvat contramestre d'en Haddock.

Primera aparición: El cranc de les pinces d'or (1943)